Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, masrafların altında kalacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, işlerinde bereket olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz refaha kavuşmanızda etkili olabilir veya karlı bir hal alabilir.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği yanağından öpmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek keyfin kaçacağına, herkesin rahat edeceğine, huzurlu, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanaktan birini öpmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, zor bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments