Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yoksul için zenginliğe, ortak edineceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Kendiniz için yaşamaya çalışmalısınız.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek hayırlı işe, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek yönlendireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek adının fesada karışacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada erkeği yanağından öpmek çevrenizden takdir görmeye, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek rızkın da ömür boyu süreceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments