Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını yanağından öpmek

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendine çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Güvenlik başlığı altında öne çıkan konular olursa hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek gelir kaynaklarının yok olacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızı yanağından öpmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yurtdışına gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini yanaktan öpmek sıkıntıların çözüm bulacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments