Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği yanağından öpmek

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra her şeyin yoluna gireceğini bilerek hareket etmelisiniz.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, ağır günler geçireceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına inanılır.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek hanesindeki rızkın da artacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği yanağından öpmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kazancının düşeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize işarettir.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek onlara çok bağlı olacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin yanağından öpmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments