Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek işte de mutlu olunacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, helal rızka kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hasta ise iyileşeceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı, sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kendi patronu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalet eder.

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek akrabayla araya mesafe konulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına inanılır.

Rüyada yanaklardan öpmek bir şeyden zarar görmeye, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini yanaktan öpmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine rivayet eder.

Rüyada yanak öpmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments