Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği yanaktan öpmek

Rüyada erkeği yanaktan öpmek

Rüyada erkeği yanaktan öpmek insanların takdirini kazanacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili sorumluluklarınıza odaklanmanızda fayda var.

Rüyada erkeği yanağından öpmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına inanılır.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek yolunda giden hayatın bozulacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek evini ve ailesini unutacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments