Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, sürekli tartışacağına, adeta sinirden küplere bineceğine işarettir.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaratabilecek plan ya da projelerle ilgilenirken dahi liderlik pozisyonunuzu korumanızda fayda var.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, huzur içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeği yanağından öpmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek zorluklarının kalmayacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek rahat erileceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek yanlış işlere girileceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments