Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, hataların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenin içinde yer alabilmek için gerekenleri yapmalısınız.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek rakipleri mağlup edeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek doyasıya sefasını süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek hastalıklarının azalacağına, daha çok dünya malı edineceğine, rahat nefes almaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek eksiklerinin farkına varacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada sarhoş bir erkek görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, işinde uzmanlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş erkek görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments