Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını sarhoş görmek

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, gelirinden yana memnun olacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını sarhoş gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya sorumluluk alamamanızda veya kaldırabileceğinizden fazla yüke talip olmamanızda fayda var.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek prestij kazanılacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek hasret içinde kalacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada sarhoş koca görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada içip sarhoş olmamak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments