Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, kazancının artacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kurtuluşu yakalayacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, borçlarının kalmayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sarhoş kovalamak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, aşık olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada birinin sarhoş olduğunu görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, zenginlik sahibi olunacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments