Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, onlara değer vereceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş insanı sarhoş görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada abiyi sarhoş görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments