Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, işlerini toparlayacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, belalardan korunacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, elindekileri de yitireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birini sarhoş görmek kederden ve stresten kurtulacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına delalettir.

Rüyada kızını sarhoş görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments