Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş erkek görmek

Rüyada sarhoş erkek görmek

Rüyada sarhoş erkek görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, aydınlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş erkek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla görüşebilir, bazı grup arkadaşlarıyla bir araya gelebilir veya yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada sarhoş erkek görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş bir erkek görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, insanlar tarafından sevileceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş olmak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kişiyi sarhoş görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada sarhoş kimse görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalettir.

Rüyada ölmüş babayı sarhoş görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments