Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı sarhoş görmek

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, ticaret sektörüne atılacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşı sarhoş gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri veya ailenizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, insanların takdirini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birini sarhoş görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments