Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş bir erkek görmek

Rüyada sarhoş bir erkek görmek

Rüyada sarhoş bir erkek görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret eder.

Rüyada sarhoş bir erkek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir.

Rüyada sarhoş erkek görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sarhoş bir erkek görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına alamet eder.

Rüyada eve sarhoş gelmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, verimliliğinin de artacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada sarhoş olmak istemek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada sarhoş dövmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işarettir.

Rüyada sarhoşlar görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok güzel günler geçireceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına yorulur.

Rüyada sarhoş bayan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments