Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşını öpmek

Rüyada erkek arkadaşını öpmek

Rüyada erkek arkadaşını öpmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunmanız gerekmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşı öpmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, rakiplerin üzüleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işarettir.

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını öpmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments