Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşı öpmek

Rüyada erkek arkadaşı öpmek

Rüyada erkek arkadaşı öpmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşı öpmek gördüyseniz:

  • Her olaya duygularınızla katılabilirsiniz.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, geçim derdi yaşamayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşı öpmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını öpmek kazançsız işler peşinde olmaya, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, olumsuz haberler alacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, büyük hatalar yapacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments