Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, hastalıklarından kurtulacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Her şeyin azıyla yetinmek olayların rayına oturmasına yardım edebilir.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yarar getireceğine yorulur.

Rüyada eski bir arkadaşı öpmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada eski arkadaşını öpmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşı öpmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek dertlerin uzaklaştırılacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşı öpmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments