Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Seyahat planları söz konusu olabilir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşını öpmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşı öpmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çevresinin genişleyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek kafasına göre birini bulacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, önemli işlere imza atacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments