Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, hem de zengin biri olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek aksi takdirde çok üzüleceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, ömrünün de uzun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, çok hayırlı insan olunacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, desteksiz kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalettir.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek huzurlu, mutlu olacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek kalp kırmayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, maddi çıkmazların biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments