Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Daha önce tam olarak kulak vermediğiniz bir teklif, davet ya da öneriyi kabul edebilirsiniz.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını öpmek bereketin ve karın artacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşını öpmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşı öpmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, üzüntülerin daha da artacağına işarettir.

Rüyada en yakın erkek arkadaşını görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işarettir.

Rüyada yakın erkek arkadaş görmek hayatının alt üst olacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada yakın erkek arkadaşını görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, amaçlarına ulaşacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments