Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak sözler vererek veya hızlı konuşarak sizi dışarıda bırakmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi dudaktan öpmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments