Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği dudaktan öpmek

Rüyada erkeği dudaktan öpmek

Rüyada erkeği dudaktan öpmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına delalettir.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu veya olayı istediğiniz şekle dönüştürme veya yönlendirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalettir.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, esenlik içinde olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek üzüntülerin son bulacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına işaret eder.

Rüyada erkeği dudağından öpmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments