Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, de zenginliğe kavuşacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Her durumda uyanık olmalı gerekeni yapmalısınız.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok iyi işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Rüyada annesini dudaktan öpmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments