Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, yardımcı olmayacağına, güç alacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin güçlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek yollarını ayıracağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalettir.

Rüyada erkeği dudağından öpmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments