Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği dudağından öpmek

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek yeni bir ev alınacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmanız durumunda, sağlık, para veya belli organizasyonları içeren konularda ön plana çıkabilir, istediğinizi alabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, müşterilerinin çoğalacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, iyi habere, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek yaşlılığında da rahat edeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada erkeği dudağından öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments