Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Sinirlenerek sizi rahatsız eden konuları çözmeniz çözemezsiniz.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzüne tükürmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüme tükürmek başarının ve mutluluğun geleceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, maddi açıdan rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına yorulur.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek komşular tarafından kötülenileceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments