Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek maddi durumunun düzeleceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tepkiler ya da cevaplarla karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada şeytana tükürmek mutluluğunun katlanacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytana tükürdüğünü görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüme tükürmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, hasta ve zor geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalettir.

Rüyada birini yüzüne tükürmek büyük sorunlar yaşayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzüne tükürmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine tabir olunur.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments