Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzüne tükürmek

Rüyada birinin yüzüne tükürmek

Rüyada birinin yüzüne tükürmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, sabrını zorlayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, düşünmeden adımlar atayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulur.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, hastalanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments