Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın yüzüne tükürmek

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, anne duasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, tekin olmayan işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sağlığının bozulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüme tükürmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments