Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüme tükürmek

Rüyada yüzüme tükürmek

Rüyada yüzüme tükürmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yaşamının tazeleneceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüme tükürmek gördüyseniz:

  • Siz yeni bir işe gerek duymasanız bile bazı tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada insan yüzüne tükürmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendisini işine vereceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze tükürmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments