Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yanağını okşamak

Rüyada birinin yanağını okşamak

Rüyada birinin yanağını okşamak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, stresten uzaklaşılacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine inanılır.

Rüyada birinin yanağını okşamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz artıyor.

Rüyada yanağını okşamak başarısız ve mutsuz olacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hayatının karışacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yanağını okşamak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak sağlıkla ilgili gelişmelere, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine alamet eder.

Rüyada yanak okşamak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments