Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak

Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak

Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak gördüyseniz:

  • Yeni verileri birleştirmeniz zaman veya başarı kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, birikiminin artacağına, aileye büyük bir ev alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanağını okşamak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, sermayesinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, insanlara küsüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanak okşamak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, belalı insanlara denk geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yanağını okşamak sorunlarının birken beş olacağına, önemli kararlar alınacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments