Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanak okşamak

Rüyada yanak okşamak

Rüyada yanak okşamak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, şansızlığın kırılacağına, zengin için yoksulluğa, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanak okşamak gördüyseniz:

  • İleride yanılmadığınızı çok iyi anlayacaksınız.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada yanak okşamak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanağını okşamak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yanağını okşamak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments