Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanağını okşamak

Rüyada yanağını okşamak

Rüyada yanağını okşamak karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanağını okşamak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak çevreye karşı itibarın artacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yanağını okşamak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanağını okşamak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına işarettir.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada yanak okşamak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments