Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak gördüyseniz:

  • Verimsiz işleri, yöntemleri, iş birliklerini ya da ilişkilerini gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir ya da yaşananlar bunu gerektirebilir.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sorunlarının günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada yanak okşamak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, yüzlerin asılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yanağını okşamak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hak yolunu bulacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada yanağını okşamak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, ancak yılmayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, onlara galip geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments