Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, uygulayacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yanağını okşadığını gördüyseniz:

  • İleride kurtulmak isteyeceğiniz işlerle ilgili anlaşmalar yapmaktan çekinmenizde fayda var.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, haksızlığa uğranacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada yanağını okşamak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, karamsar olacağına delalet eder.

Rüyada birinin yanağını okşamak sorunların üstüste geleceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada yanak okşamak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments