Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek derin bir nefes alacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin tırnağında oje gördüyseniz:

  • Ne demek istediğimi yakında daha iyi kavrayabilirsiniz.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, büyük zorluklar geçireceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına işarettir.

Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, çok güzel günler görüleceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada tırnağına oje görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işarettir.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklara oje görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada tırnakları ojeli görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarını ojeli görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, güç kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments