Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakları ojeli görmek

Rüyada tırnakları ojeli görmek

Rüyada tırnakları ojeli görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, hayattan daha zevk alacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, üzüntülü haberler alacağına, nahoş sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada tırnakları ojeli gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren anlaşmalar size daha iyi bir geleceğin ya da fırsatların kapılarını aralayabilir.

Rüyada ayak tırnağına oje görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yeni işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağında oje görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, üzüleceğine ve kırılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işaret eder.

Rüyada tırnağa mavi oje görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, birçok kişiye yardım edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments