Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnakları ojeli erkek gördüyseniz:

  • Evliyseniz, ailenize karşı olan tutumlarınızda olumlu değişiklikler görülebilir.

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına tabir olunur.

Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada tırnak ojelemek bazen istemediği şeyler yapacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine işaret eder.

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek hayırlı bir evlat olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yeni işlere atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments