Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek

Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek

Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına alamet eder.

Rüyada ojeli erkek tırnağı gördüyseniz:

  • Çok yakında işinizi veya sosyal hayatınızı ilgilendiren konular ivme kazanabilir veya olayların yolunda gittiğinin işaretleri kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek sorunlarının son bulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada ayak tırnağına oje görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulur.

Rüyada tırnaklarını ojeli görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, ruhunun dinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnaklarında oje görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada tırnaktan oje çıkarmak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments