Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklara oje görmek

Rüyada tırnaklara oje görmek

Rüyada tırnaklara oje görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine işaret eder.

Rüyada tırnaklara oje gördüyseniz:

  • Utanmayı bırakabilirseniz, işe koyulmadan önce ayrıntılı bilgiler vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada ojeli tırnak görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, maddi olarak güç kazanacağına işaret eder.

Rüyada tırnakta beyaz oje görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, çok para kazanacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kırmızı ojeli görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına yorulur.

Rüyada tırnaklara oje görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada tırnak ojelemek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine inanılır.

Rüyada ojeli tırnaklarla namaz kılmak şansının kötüye gideceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet eder.

Rüyada tırnağında oje görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments