Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağına oje görmek

Rüyada tırnağına oje görmek

Rüyada tırnağına oje görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, amacına ulaşabileceğine yorulur.

Rüyada tırnağına oje gördüyseniz:

  • Hatırlatmaları biraz ertelemek daha doğru olabilir.

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada tırnağa siyah oje görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kırmızı ojeli görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret eder.

Rüyada ojeli tırnaklarla namaz kılmak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına inanılır.

Rüyada tırnağı ojeli görmek tatsızlıkların sona ereceğine, zaaflarına kapılacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağa mavi oje görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada pembe ojeli tırnak görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnakta oje görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments