Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarına oje sürmek

Rüyada tırnaklarına oje sürmek

Rüyada tırnaklarına oje sürmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, başarısının azalacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek gördüyseniz:

  • Farklı iş veya konularla ilgilenebilir, farklı yöntemler deneyebilir veya size ilham veren seyahatlere çıkabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Rüyada tırnaklara oje sürmek müşterilerinin çoğalacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments