Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarını ojeli görmek

Rüyada tırnaklarını ojeli görmek

Rüyada tırnaklarını ojeli görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, kredi çekileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sorunların atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarını ojeli gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için bilgi sahibi olmanız gerekiyor.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulur.

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını ojeli görmek endişeli durumların son bulacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, iyilik görüleceğine işaret eder.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet eder.

Rüyada ojeli ayak tırnağı görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, çıkmaza düşeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnaklarına oje görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments