Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek şeyini görmek

Rüyada erkek şeyini görmek

Rüyada erkek şeyini görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek şeyini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada erkeğin şeyini görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine delalettir.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, güç kaybedeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin şeyini tutmak bunların devlet kapılarından geçeceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin şeyini görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada erkek şeyi yalamak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek şeyi görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına alamet eder.

Rüyada erkek şeyini görmek bol rızık sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına inanılır.

Rüyada erkek şeyi görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments