Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin şeyini görmek

Rüyada erkeğin şeyini görmek

Rüyada erkeğin şeyini görmek kar sağlayacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin şeyini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya önemli ilişkilerinizi ciddiye almalısınız.

Rüyada erkek bebek şeyi görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek şeyi görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada erkek şeyini görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin şeyini görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin şeyini tutmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara yorulmaktadır.

Rüyada erkek şeyi yalamak zahmetinin çoğalacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin şeyini görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işarettir.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, gereken sabrı göstereceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments