Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin şeyini tutmak

Rüyada erkeğin şeyini tutmak

Rüyada erkeğin şeyini tutmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin şeyini tutmak gördüyseniz:

  • Maddi olarak sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Rüyada erkeğin şeyini tutmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, başarıya giden yolların açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek şeyini görmek işinde itibar edineceğine, kısmetlerin azalacağına, duygularının karşılık göreceğine yorulur.

Rüyada erkek bebek şeyi görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin şeyini görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, gelirinin de garanti altında olacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin şeyini görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek şeyi görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına delalet eder.

Rüyada erkek şeyi yalamak yüzün güleceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments