Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, insanlarla uyumunun artacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek eşi tarafından yüceltileceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret eder.

Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, istediği arabaya bineceğine, çok hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Rüyada ruj süren erkek görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, evini ve ailesini unutacağına alamet eder.

Rüyada erkeğe ruj sürmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments