Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü gördüyseniz:

  • Maddi alanlardaki durumunuz veya planlarınız konusunda da gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek biraz dinleneceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, geçim derdi çekeceğine rivayet eder.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek adının her yerde geçeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek parasını ve işini kaybedeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bir organizasyona katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, yollarının açılacağına yorulur.

Rüyada kırmızı ruj hediye almak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, özlemelerin son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments